Become Our Dropship

Kalau betul2 BERMINAT nak jadi Dropship Whopy Fabric, sila ikut 3 langkah kat bawah ni ☟☟☟

1) Sila REGISTER di website Whopy Fabric. Register biasa je, masukkan nama, email, no tepon semua tu. Sebab bila dah jadi DS, nak order semua hanya di buat di website sahaja. REGISTER tu ada kat bahagian atas kanan website ni.
.
2) Bila dah selesai register dari website, sila berikan detail anda di bawah dan whatsapp ke no 012-3971483 ni utk di proses.
.
Nama :
No Whatsapp :
Email :
Facebook :
.
Whatsapp ke no ni ye 012-3971483. Jangan salah no.
.
3) Ok dah selesai. Sekarang perlu bersabar sementara pendaftaran di website di approvekan dan juga kami akan add anda masuk ke dalam whatsapp group DS Whopy Fabric.(ambik masa 2-3 hari bekerja)
.
Terima kasih kepada yang berminat nak jadi Ejen Dropship kami. Semoga anda murah rezeki dan dapat memperbaiki kewangan ke tahap yang lebih baik.
.
Ikhlas dari
Whopy Fabric Management